Webshops voor zakelijke klanten:

Partners

Fabrikanten

E&T is een betrouwbare adviseur, importeur en leverancier. Wij geloven in partnership, zowel onze klanten als onze toeleveranciers zijn onze partners. Samen vormen wij een geheel. We werken samen met topleveranciers, fabrikanten en partners van uitsluitend A-merken ten gunste van onze klanten. Ook leveren we onder het eigen E&T keurmerk geselecteerde en gecontroleerde E&T-merken. Wij kunnen ook volledig op maat gemaakte oplossingen verzorgen.

Het eigen E&T merk is hoog van kwaliteit en voldoet aan de benodigde kwaliteitseisen. Er is een heel traject aan vooraf gegaan voordat een product het merk E&T kan krijgen!

E&T onderhoud al jarenlang intensieve banden met topfabrikanten. Wereldleiders en toonaangevende fabrikanten met klinkende namen. U bent verzekerd van producten met een hoge kwaliteit.

Lees verder over fabrikanten

Adviesbureaus

E&T gelooft in het aanvullen van kennis en specialisatie. We werken al decennia samen met adviesbureaus. We vullen de expertise en vakgebieden van elkaar aan. Hierdoor kunnen we u nog beter van dienst zijn!

E&T wordt ook regelmatig ingezet bij maatwerkprojecten. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking.

Lees verder over adviesbureaus

Consultants

E&T werkt al decennia samen met consultants.  Op deze manier ontstaat er een goede wisselwerking van kennis en kunde. Hierdoor maken het zo eenvoudig mogelijk voor u!

E&T wordt ook regelmatig ingezet bij maatwerkprojecten.

Lees verder over consultants

Installatiepartners

E&T werkt al decennia samen met grote en kleinere installatiepartners. Door de nauwe samenwerking kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten die eenvoudig te installeren zijn.

De samenwerking start vaak al in een vroegtijdig stadium. Hierdoor kunnen de wensen van de eindklant direct vertaald worden naar installatie- en onderhoudsvriendelijk systemen voor de gezamenlijke eindklanten. Regelmatig wordt aan E&T gevraagd of wij een goede installatiepartner kennen. Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Lees verder over installatiepartners