Webshops voor zakelijke klanten:

Preventieschermen voor veilige werkplekken

Na de eerste schok van de grootschalige wereldwijde uitbraak van het ons bekende virus zijn we onze maatschappij weer aan het voorbereiden op het weer opstarten van bedrijven en organisaties. Hierbij blijft de gezondheid en het voorkomen van nieuwe besmettingsgevallen prioriteit 1. E&T biedt nu preventieschermen voor veilige werkplekken aan. Als werkgever heeft u de verplichting om te zorgen voor een veilige werkplek voor uw werknemers. Lees hier meer over diverse vragen omtrent veilig werken op de site van het RVO.

Duurzaamheid en daarmee gezondheid boven alles

Electronics & Telematics is een veelzijdig en oplossings- en maatwerk gericht bedrijf. Duurzaamheid (Sustainability) is een van de belangrijke bedrijfsactiviteiten voor E&T. Door deze diversiteit heeft zij ook vele veelzijdige relaties en toeleveranciers. Wij dragen graag bij aan het weer zo snel mogelijk op stoom komen van ons bedrijfsleven en zorgen dat we op een veilige 1,5 meter van elkaar kunnen werken. In veel gevallen lukt dat niet en zullen wij daar extra maatregelen voor moeten treffen om speekseloverdracht tijdens praten, hoesten of niezen tegen te gaan,  In dat kader kunnen wij naast standaard ook maatwerk preventieschermen voor veilige werkplekken leveren. Hierdoor kunnen we ook sneller in minder grote ruimtes veilig werken en onze gezondheid bewaken.

Hier naast ziet u bijvoorbeeld van een van de standaard  preventieschermen.

Ook voor (thermische en algemene) toegangscontrole systemen

E&T staat voor innovatie en slimme kostenbesparende oplossingen. Zo hebben wij ook toegangscontrole systemen, die zowel stand alone of op een private cloud of op een afgesloten netwerk aangesloten kunnen worden. Deze systemen zijn goed voor stadions, grote kantoren, beurzen en fabrieken of speciale afdelingen te gebruiken.

Zo kan de privacy van medewerkers geborgd worden, maar ook de bedrijfsbelangen beschermd blijven. Alleen geautoriseerde mensen kunnen in een gebouw of een ruimte komen. In het kader van de huidige crisis is er ook een module die thermische metingen anoniem kan doen. Gegevens worden niet opgeslagen. Wilt u zien hoe het werkt? Kijk dan eens naar het Scanvis toegangscontrole systeem op de onderstaande link. Wenst u een demo van het thermische systeem? Neem dan hier contact met ons op.

Heeft u meer interesse?

Mocht u interesse hebben in Corona schermen, dan kunt u ons bereiken op +31 (0)70 – 4141650 of per mail.

Wij wensen u en uw bedrijf een goede gezondheid toe.

 

Preventieschermen. voor veilige werkplekken, ook op maat bij E&T in Rijswijk.