Webshops voor zakelijke klanten:

REC ALPHA zonnepaneel serie tot 380 Wp vermogen

02-17-2020 - Nieuws

Het van origine Noorse REC Solar, is een zeer innovatief en kwaliteit gedreven ontwikkelaar en producent van hoogwaardige zonnepanelen. Afgelopen maanden heeft REC Solar de REC ALPHA zonnepaneel serie tot 380 Wp vermogen voor de Europese markt vrijgegeven.

Stop nu met te veel geld uitgeven aan uw energierekening en neem nu contact met ons op of vraag nu een offerte  voor een complete zonnepaneelinstallatie aan. Begin morgen met besparen! Vele tevreden klanten gingen u voor en besparen dagelijks op hun energierekening.

Van 360 tot 380 Wp op de traditionele maatvoering van 1.72 bij 1.02 meter

In het algemeen stijgt de opbrengst van de zonnepanelen ieder jaar een aantal procenten. Omdat er ook zonnepanelen in de afmetingen van ca. 2.00 * 1.00 meter geleverd worden, lijkt het in eerste instantie dat sommige panelen super hoge rendementen hebben. Maar als je dan een 360 Wp paneel met een oppervlak van 2.00 * 1.00 meter terug rekent, dan kom je op een rendement van ca. 180 Wp/m2. De REC ALPHA serie levert met de nieuwste 380 Wp serie bijna op 218 Wp/m2. Dat is dus ruim 10% meer rendement per m2! Vraag nu een offerte voor uw installatie met deze top kwaliteit zonnepanelen aan!

Extra bestendig tegen sneeuwdruk en windbelasting

REC Solar test ieder paneel minimaal 3 keer voordat het de fabrieken verlaat. Ook op sneeuwdruk en windbelasting zijn testen tot respectievelijk 4.666 Pa. en maximaal 7.000 Pa. voor de sneeuwbelasting als testcriterium ingesteld. En voor de windbelastingen worden respectievelijk 2.666 Pa. en maximaal 4.000 Pa. als testcriteria toegepast. Een extra zekerheid in een land als Nederland met haar veelzijdige uitschieters in het weer.

Tot 25 jaar productgarantie en 92 % rendementsgarantie na 25 jaar

REC Solar gelooft in haar producten. Door steeds zware testcriteria op te stellen kan er nu door E&T als professioneel partner van REC Solar op de REC ALPHA serie tot 25 jaar product garantie en 92% rendementsgarantie afgegeven worden.

Ook in ALL Black leverbaar

REC Solar speelt met de REC ALPHA black series in op de steeds populairder wordende trend om de panelen helemaal in het zwart te produceren. Hiermee worden voornamelijk zicht installaties op schuine daken visueel zeer aantrekkelijk. De REC ALPHA black serie is leverbaar tussen de 360 en 375 Wp.

De voordelen van zaken doen met E&T

Met E&T zaken doen op het gebied van verduurzaming biedt u de volgende mogelijkheden:

  • E&T heeft een integrale kijk en adviseert op diverse duurzame vakgebieden
  • U heeft uitgebreide keus en helpt u met de keuze uit de E&T topselectie
  • E&T adviseert en installeert vakkundig en turn-key
  • Wij bieden u tussen de 10 en 25 jaar garantie op haar zonnepaneel producten
  • E&T kiest voor langdurige en persoonlijke relaties

Wenst u meer informatie over een installatie met REC ALPHA panelen of energiebesparende oplossingen te ontvangen?

Indien u meer informatie over REC ALPHA en de andere zonnepaneel of energiebesparende oplossingen wenst te ontvangen, klik dan hier.

 

 

REC ALPHA zonnepaneel serie tot 380 Wp vermogen