Webshops voor zakelijke klanten:

Routebeschrijving

Met de auto

Vanuit Amsterdam en route vanaf de A4

Als u de A4 richting Den Haag volgt, houdt u bij het Prins Clausplein de rijrichting Rijswijk/Rotterdam aan tot knooppunt Ypenburg. Hier volgt u de afslag richting Rijswijk/Den Haag-Zuid en neemt u afrit 10 naar de Plaspoelpolder (zie ‘vanaf afrit 10, Plaspoelpolder’ voor meer info).

Vanuit Rotterdam

Als u op de A13 richting Den Haag rijdt, neemt u de afslag Rijswijk/Den Haag-Zuid. U volgt de borden richting Plaspoelpolder en neemt de gelijknamige afrit met nummer 10 (zie ‘vanaf afrit 10, Plaspoelpolder’ voor meer info).

Vanuit Utrecht

Als u op de A12 richting Den Haag rijdt, volgt u de borden Rijswijk/Den Haag-Zuid en neemt u afrit 10 naar de Plaspoelpolder (zie ‘vanaf afrit 10, Plaspoelpolder’ voor meer info).

Vanaf afrit 10, Plaspoelpolder

Onderaan de afrit slaat u rechtsaf en bij de verkeerslichten direct weer rechtsaf de Veraartlaan in. U rijdt rechtdoor tot aan de bocht en slaat hier rechtsaf de Limpbergstraat in. Op de eerste kruising slaat u linksaf. U ziet het Koopmanshuis waar E&T is gevestigd, direct aan uw rechterhand.

 

Met de trein

U kunt ons bereiken door de trein te nemen naar de station Den Haag Centraal, Den Haag Hollands Spoor of station Rijswijk. Om uw reis naar een van deze stations te plannen, adviseren wij u om gebruik te maken van de reisplanner van de NS. Vanaf deze stations kunt u ons met de tram bereiken en vanaf station Rijswijk eventueel lopend.

 

Openbaar vervoer (tram)

Vanaf station Den Haag Centraal of Hollands Spoor

U neemt tramlijn 17 richting Wateringen en stapt uit op bij de halte Patentlaan. U loopt een stukje terug in de richting waar de tram vandaan kwam en loopt in de bocht rechts de Limpergstraat in. Op het eerste kruispunt loopt u links de Koopmansstraat in. U ziet het Koopmanshuis dan direct aan uw rechterhand.

Vanaf station Rijswijk

Op station Rijswijk neemt u de uitgang Plaspoelpolder. Bij het openbaar vervoersknooppunt neemt u tramlijn 17 richting Statenkwartier en stapt uit bij de halte Patentlaan. U volgt de richting waarin de tram wegrijdt en loopt in de bocht rechts de Limpergstraat in. Op het eerste kruispunt loopt u links de Koopmansstraat in. U ziet het Koopmanshuis waar E&T is gevestigd, direct aan uw rechterhand.

Electronics & Telematics bv (E&T) Koopmansstraat 7
2288 BC Rijswijk

info@etconnect.com
+31 (0)70 41 41 650
Social Media

Bekijk onze

Meer informatie? Vul het formulier in: