Webshops voor zakelijke klanten:

SDE+ 2017 gaat op 7 maart open

03-08-2017 - Nieuws

SDE+ 2017 gaat op 7 maart open

SDE+ 2017 gaat op 7 maart open en is op 7 februari jl. gepubliceerd. Het budget voor het voorjaar is 6 miljard euro. De SDE+ gaat op 7 maart om 09.00 open en sluit op 30 maart 2017 om 17.00 uur. Net als in 2016 zijn er ook in 2017 2 rondes en is er per ronde een gezamenlijk budget voor alle gepubliceerde categorieën. Iedere ronde heeft drie fasen. In de eerste ronde ligt de grens op projecten met een basisbedrag tot maximaal 9 eurocent per kWh. Daarna zullen er stapsgewijs ook projecten tot 13 eurocent per kWh aangemeld kunnen worden.

E&T levert de beste zonnepaneel oplossingen voor uw portemonnee!

I.s.m. met partners adviseert, levert en regelt E&T uw zonnepaneel oplossingen en uw investerings- en subsidieaanvraag, zoals een SDE+ aanvraag. Door middel van gedegen intake gesprekken, sites surveys en passende software worden uw situatie en wensen nauwkeurig in kaart gebracht en maken wij een offerte op maat. Wij willen Always improving in de praktijk brengen en de wereld duurzamer maken. Of dit nu met energiemetingen, zonnestroomoplossingen, infraroodverwarming, warmtepompen of ledverlichting is, E&T biedt u altijd een passende oplossing.

Wenst u meer informatie over zonnepanelen of energiebesparende oplossingen van E&T?

Wenst u meer informatie over de SDE+ en hoe E&T u kan helpen met een voor u passend maatwerk oplossing? Neemt u dan contact op en klik hier.

SDE+ 2017 gaat op 7 maart open