Webshops voor zakelijke klanten:

Technisch Commerciële Teamspeler

Maak jij de beste verbinding tussen Opdrachtgevers en Electronics & Telematics ?

De productiviteit van elke machine en de beschikbaarheid van de belangrijkste tele- en datacommunicatienetwerken worden voor een belangrijk deel bepaald door de kleinste elektronische verbinding. Want als die faalt, staat de hele machine of wereld stil. Wij helpen onze opdrachtgevers in de maak- en telecomindustrie, maar ook in de verduurzamingsmarkt, met het zoeken en leveren van de best mogelijke oplossingen. Van component tot high tech turnkey systemen.

Jouw verantwoordelijkheden als Technisch Commercieel Sales Engineer

Je wordt binnen het team samen met de MT-leden verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met onze opdrachtgevers en onze leveranciers. Jij bent de spil in het web en de vraagbaak voor onze klanten. Vanuit je technische achtergrond zoek je samen met de klant naar de voor hem best mogelijke oplossing voor zijn vragen. Je scant de markt en legt onze oplossing voor aan de meeste geschikte leverancier en vervolgens beoordeel je de aanbiedingen. Je vindt het leuk om de order te scoren.

Een uitdagend takenpakket waarin je veel kan leren

Waarschijnlijk heb je al door je huidige werkervaring in de industriële elektronica- en / of tele- en datacommunicatie markt. Bijvoorbeeld als technisch medewerker en wil je je verder meer aan de commerciële kant ontwikkelen. Of kom je juist uit de meer commerciële hoek en voel je in je huidige job onvoldoende technische uitdagingen. En er is volgens ons geen betere leerschool dan de praktijk. Je werkt samen met een team professionals en we helpen je graag met de verdere uitbouw van je kennis en je vaardigheden.

Wat maakt jou een geschikte E&T -er?

E&T is een middelgrote gespecialiseerde handelsorganisatie die zich meer en meer beweegt op het snijvlak van advies, engineering en het leveren en installeren van hoog kwalitatieve verbindingen- en systemen. Van op maat gemaakte cable assemblies (kabelbomen) voor de industriële markt tot complete RF dekking en antennesystemen voor de telecomindustrie.

Je hebt een goede theoretische bagage, bijvoorbeeld HTS-E niveau. Je werkt weliswaar samen met een team fijne collega’s, maar veel van je werkzaamheden voer je na een inwerkperiode zelfstandig uit. Kennis en affiniteit met industriële elektronica en ICT lijkt ons vanzelfsprekend. We hebben zelf geen 9-5 mentaliteit. We zijn een kleine onderneming die snel aan het veranderen is en we vinden het fijn als onze medewerkers bijdragen in dat proces van verandering. Bij E&T werken we met plezier samen met als doel het beste resultaat voor onze klanten te behalen. We zijn er om te ontdekken wat een klant nodig heeft en we zoeken daar samen de beste oplossing voor. Innovatie, eigen initiatief, ondernemerschap, lef en humor zijn daarbij onmisbaar.

We staan open voor het nieuwe werken

Wij veranderen mee met de tijd en we staan zeker open voor een flexibele arbeidsovereenkomst. We luister graag en goed hoe jij dat het liefst ingevuld ziet. Als ZZP’er, in deeltijd, voor een vaste tijd per week, wij staan er open voor.

Interesse?

Aarzel dan niet en stuur een korte email met je motivatie naar onze algemeen directeur Martin Vlot:  m.vlot@etconnect.com. O ja, en vergeet uiteraard niet een recent CV mee te sturen. We zijn benieuwd naar jouw reactie en komen graag snel met je in gesprek.