Webshops voor zakelijke klanten:

Tijdelijke infraroodverwarming van E&T biedt hulp bij gasstoring

01-10-2017 - Nieuws

Tijdelijke infraroodverwarming van E&T biedt hulp bij gasstoring. De afgelopen weken kwam er zo af en toe weer eens een bekende storingsmelding in de publiciteit. Het ging deze keer over storingen in het gasleidingnetwerk. Onlangs werd een flatgebouw in Zoetermeer getroffen in de koude winterperiode. En nu is er weer sprake van een defecte gasleiding in Ede. Hierdoor zaten ca. 1.500 mensen tijdelijk zonder verwarming zit. Een deel van de bewoners zit al een aantal dagen zonder verwarming, juist nu het buiten koud is. E&T biedt niet alleen tijdelijk hulp, maar heeft zeker oplossingen van structurele aard.

Infraroodverwarming

Met de infraroodverwarming van E&T kunt u direct diverse ruimtes verwarmen. Door eenvoudig de stekker in het stopcontact te stoppen voelt u al binnen 10 minuten de comfortabele verwarming van onze infraroodpanelen.

 

Minder onderhoudskosten

Infraroodverwarming van E&T heeft geen mechanische of gevaarlijke gasaansluiting nodig. Hierdoor behoeven de installaties steeds minder controle en onderhoudswerkzaamheden. Ideaal voor u als pandbeheerder, woningbouwvereniging of exploitant.

 

Op weg naar de aardgasloze woning

In het kader van het klimaatakkoord gaan overheden meer en meer sturen op innovatieve oplossingen om het fossiele brandstofverbruik te verminderen. Ook de Nederlandse overheid onderneemt nu stappen project planning tools. Hierdoor gaan steden meer en meer naar aardgasloze gebieden en is alternatieve verwarming nodig. Dit kan zeker met stadsverwarming, maar niet overal is deze voorziening aanwezig. De infraroodpanelen en infraroodoplossingen van E&T bieden altijd een oplossing voor comfortabele verwarming, of dit nu een aanvullende behoefte is voor een koude ruimte of werkplek of een compleet kantoor, kerk, gezondheidsinstelling, fabriekshal of woning.

 

Wilt u meer informatie?

Wenst u meer informatie over de infraroodoplossingen van E&T? Klik dan hier voor een van onze specialisten of vraag gratis een offerte aan.

 

 

Tijdelijke infraroodverwarming van E&T biedt hulp bij gasstoring