Webshops voor zakelijke klanten:

De TM31 serie, de beste categorie 6A RJ45 connectoren

12-13-2016 - Nieuws

 De TM31 serie, de beste categorie 6A RJ45 connectoren ter wereld, hebben weer een upgrade in performance gekregen. Ze zijn nu goed verkrijgbaar bij E&T! Deze TM31 serie heeft zowel pluggen als het tegendeel t.b.v. printplaten en biedt hiermee mogelijke datasnelheden tot 10 Gbps!

De TM31 serie is door het onafhankelijke GMHT in Duitsland op de volledige ISO11801 Categorie 6A standaard getest en goedgekeurd en ondersteunt hiermee dus 10 G Ethernet applicaties.

Perfecte afscherming

De voorlopers van de TM31 serie, de TM11 en TM21 waren al beroemd om hun mechanische sterkte, vooral door de bijzonder goede kabel-connectorverbinding en hun perfecte afscherming. Ook de TM31 serie heeft een 360 graden afscherming. Dit biedt niet alleen bescherming tegen invloeden van buiten af, zoals elektro magnetische interferentie (EMI), maar ook bescherming tegen het lekken van stoorsignalen naar de buitenwereld (de EMC eigenschappen) via de kabels en de connectoren. Vanzelfsprekend werkt dit nog beter als ook het tegendeel dezelfde EMC performance biedt als de plug.

Gemakkelijke afmontage of kiest u toch voor complete kabelassemblies van E&T?

Hirose levert deze TM31 pluggen met de optionele draadgeleiders. Hiermee kunnen de 8 af te monteren draden al van te voren in de juiste volgorde geleid worden, voordat ze in de connector plug worden gestoken om vervolgens aan gekrompen te worden. Het voor diverse klanten al bekende handtool, krimpt daarbij niet alleen de contacten, maar ook in de zelfde handeling de connector-kabelverbinding, zodat er ook direct de mechanische trekontlasting gerealiseerd wordt in een en dezelfde handeling. Dit is handig voor die bedrijven die regelmatig dergelijke connectoren verwerken, aangezien dit ook weer montagetijd scheelt. Verder zijn er ook nog handige gekleurde tules verkrijgbaar in 9 kleuren, zodat u voor verschillende toepassingen verschillende gekleurde tules kunt gebruiken. U hoeft dan niet per se ook gekleurde kabels te gebruiken, wat u ook meer flexibiliteit geeft, omdat u niet per se ook veel verschillende kleuren kabel hoeft te gebruiken.

Maar E&T kan het u nog gemakkelijker maken door met deze connectoren complete patch en aansluitkabels op maat te maken. Niet alleen voor deze connectoren en kabels, maar vrijwel voor iedere kabel connector combinatie in de wereld. Zowel voor kleine series als voor massaproductie heeft E&T aantrekkelijke mogelijkheden voor u.

Key Features

  • 8 contacten
  • Volledige categorie 6A performance
  • Stroomsterkte maximaal 1 Ampère
  • Voltage tot 125 Volt
  • Draaddiktes van 24 tot 27 AWG
  • Geschikt voor Power over Ethernet

 

Toepassingsgebied

De pluggen en adaptors zijn uitermate geschikt voor hoge snelheden in datanetwerk toepassingen of als interface op industriële apparatuur door de mechanische sterkte eigenschappen. U heeft hiermee de beste categorie 6A connectoren en adaptors ter wereld qua elektrische en mechanische performance t.b.v. LAN’s, WAN’s en smart city applicaties.

 

Wenst u meer informatie of samples?

Indien u meer informatie of samples van de TM31 serie connectoren of adaptors wenst, dan kunt u hier contact opnemen of een offerte aanvragen.

Over Hirose

 Hirose Electric Co. Ltd. is een wereldspeler in connectortechniek uit Japan. De omzet van Hirose ruim 1 miljard Euro. Hirose is in 1937 opgericht en beursgenoteerd. Hirose staat bekend om haar hoge klant en maatwerkgerichtheid en de continuïteit in leveringen, zodat de klanten lang geholpen kunnen worden. Klanten bevinden zich in de telecom, automatisering, machinebouw, automobiel, consumenten, industriële medische en elektronica industrie.

 

 

 

 

 

De TM31 serie, de beste categorie 6A RJ45 connectoren