Webshops voor zakelijke klanten:

Top kwaliteit MPO fiber optic kabel assemblies bij E&T

04-17-2020 - Nieuws

E&T brengt de verder verbeterde MPO fiber optic kabel assemblies van Senko op de markt. De gebruikte MPO connectoren zorgen voor een extreem lage Insertion Loss en zijn met slechts 0,25 dB de best presterende MPO connectoren in de markt. In combinatie met een top kwaliteit afwerking zijn de patch kabels in zijn totaliteit van topkwaliteit. Hierdoor realiseert u lagere demping en hogere datasnelheden en kunt u grotere afstanden overbruggen.

MPO Plus Mini, klaar voor 40G / 100G Ethernet migratie

Senko introduceert de MPO Plus Mini connector, die nu via E&T verkrijgbaar is als als complete maatwerk kabel assembly. Op en top performance op het gebied van MPO technologie, waarmee ethernet migraties tot 40G en zelfs 100G gerealiseerd kunnen worden. Kortom een perfecte keuze voor de volgende upgrade van uw data center of telecom netwerk. Vraag hier de uitgebreide datasheet aan of lees hieronder verder.

Zeer kleine form factor

De Senko Plus Mini MPO connectoren zijn slechts inclusief de tule 37 mm lang. Dit is aanzienlijk korter dan de traditionele lengte van de meeste MPO connectoren, die vaak 60 mm lang zijn. Met een eenvoudig extraction tool kunnen we hierdoor in Data Centers een aanzienlijke hogere dichtheid voor patching realiseren. En dit bespaart weer op ruimtekosten en verbetert de koeling in de racks.

Gender en polariteit switching

Naast een zeer goede optische performance bieden deze connectoren ook de mogelijkheid voor gender en polariteit switching. Hierdoor kan er in het veld op een zeer eenvoudige manier ombouw in varianten plaatsvinden en daarmee worden installatietijden verkort en voorraadkosten verminderd. Ideaal voor die bedrijven die grote hoeveelheden verbruiken en topkwaliteit op een kosten efficiënte manier in hun telecom en datacenters willen gebruiken.

Vanzelfsprekend zijn de MPO fiber optic kabel assemblies zowel in single mode als multimode verkrijgbaar via E&T.

Extreme performance componenten en systemen voor telecom netwerken en data centers

Senko en E&T staan al decennia in voor topkwaliteitsnetwerken en systemen. Deze connector presteert ruim boven de internationale IEC 61755-3-31 norm voor Grade B connectoren. E&T adviseert en levert met het assortiment van Senko extreme performance voor telecom netwerken en data centers. En E&T adviseert en levert als specialist al decennia complete infrastructuren. Zowel koper- als glasvezelnetwerken, (Q)SFPS, attenuators en couplers. Naast passieve systemen levert E&T ook energie distributie- als energiemonitoring en energieanalyse systemen, kasten, racks als ODF. Kortom

Van component tot systeem inclusief complete services

Door de jarenlange kennis en operationele ervaring overleggen wij dagelijks met nationale en internationale telecom operators, ISP’s, hosters, data centers en grote en middelgrote ICT eindgebruikers. Zo kunnen wij met onze kennis en expertise on ze bestaande en nieuwe klanten helpen met beproefde en high tech oplossingen. Soms gaat het om één enkel component, maar meestal complete end to end oplossingen. Met onze brede ervaring houden wij overzicht en helpen wij onze klanten in een interactieve dialoog. Want samen komen wij tot de beste oplossing voor onze klanten.

Wenst u meer informatie over onze MPO en andere fiber optic of ICT producten?

Indien u meer informatie over onze MPO en andere fiber optic of ICT producten wens, neemt u dan hier contact met ons op vraag een offerte aan.

 

 

Top kwaliteit MPO fiber optic kabel assemblies bij E&T