Webshops voor zakelijke klanten:

Vergroot nu de transmissiecapaciteit van uw bestaande glasvezelnetwerk

09-12-2020 - Nieuws

Vergroot nu de transmissiecapaciteit van uw bestaande glasvezelnetwerk. Maar wat kunt u dan doen? E&T heeft voor u een zeer innovatieve oplossing! Met Athermal Arrayed Waveguide Grating modules van Senko biedt E&T u de mogelijkheid om over een bestaande fiber optic verbinding tot 96  channels op te bouwen door middel van DWDM Mux en DeMux technieken.

Ideaal voor de upgrade van telecomnetwerken voor de 5G migratie!

Met de Athermal Arrayed Waveguide Grating modules verhoogt u in een migratie in een keer de transmissiecapacitiet met een factor 96! Dit is ideaal voor de upgrade van de telecomnetwerken voor de 5G migratie! Zo bespaart u heel veel geld op de aanleg en vernieuwing van de glasvezelnetwerken, omdat u de capaciteit van 1 vezel tot wel 96 keer vergroot.

Ook leverbaar in complete 19″ panelen

E&T levert deze modules in complete 19″ panelen. Hierdoor zijn de upgrades van  uw netwerk delen snel en eenvoudig te implementeren.

Betere prestaties dan de GR1209 end e GR1221

Senko is een van ‘swerelds grootste Athermal Arrayed Waveguide Grading modules.  De prestaties zijn over de gehele breedte beter dan de GR1209 en de GR1221 standaarden. Een ander voordeel is dat u geen thermische stabilisatie noodzakelijk is. Daarnaast is er geen separate elektrische voeding noodzakelijk en daardoor kunt u de AAWG ook eenvoudig op remote locaties toepassen.  Momenteel zijn de AAWG moduels in een temperatuurbereik van -20 tot +75 graden Celsius verkrijgbaar, maar er wordt al gewerkt aan een versie die loopt van -40 tot +85 graden Cesius.

U bespaart vele honderdduizenden euro’s met de AAWG van Senko

Met de AAWG van Senko bespaart u vele honderdduizenden euro’s. Graat u maar na als u over meerdere en langere trajecten nieuwe glasvezelabels moet laten aanleggen! E&T helpt u met duurzaam ondernemen en optimaal gebruik van uw bestaande glasvezelnetwerk!

Wenst u meer informatie over de upgrade mogelijkheden van uw glasvezelnetwerk?

Indien u meer informatie over de upgrade van uw glasvezelnetwerk wenst, dan kunt u direct hier contact met ons opnemen of ons bellen op +31(0)70 4141650.

 

Vergroot nu de transmissiecapaciteit van uw bestaande glasvezelnetwerk