Webshops voor zakelijke klanten:

Voorkom ongeplande stroomuitval

05-17-2018 - Nieuws

Voorkom ongeplande stroomuitval in ICT ruimtes en Data Centers! E&T heeft de oplossing!

Ongeplande stroomuitval is een van de meest voorkomende oorzaken waardoor ICT en telecom applicaties niet functioneren. Stroomuitval is één van de grootste zorgen die een Data Center Manager of ICT manager kan hebben. Ongeplande downtime kan voor veel onnodige kosten en vooral imagoschade zorgen, terwijl de meest voorkomende oorzaak gemakkelijk is te voorkomen. Een van de meest voorkomende oorzaken van downtime zijn ongelukjes tijdens onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Vaak worden kabels namelijk per ongeluk uit een server getrokken of worden A of B feeds per ongeluk omgedraaid of voedingen beide op de A of op de B-feed aangesloten. E&T heeft gemakkelijke en betaalbare oplossingen, die deze ongelukken kan voorkomen, genaamd gekleurde en lockable voedingskabels.

Gekleurde voedingskabels

E&T biedt verschillende gekleurde voedingskabels of power cords voor vrijwel alle bekende PDU merken. Hierdoor kiest u voor een gestructureerde aanpak. Wij kunnen uw eigen systemen voorzien van logische kleuren kabels al dan niet met locking. De logische kleuren maken het mogelijk om de A en B-feed gemakkelijk te onderscheiden en geïnstalleerde installaties eenvoudig te controleren. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld twee A of B-feeds naar de server gaan.

U dacht dat u dubbele voeding op de server had, maar tijdens onderhoud of storingen valt de hele server of alle servers uit. Het gebruik van de standaard zwarte kabels is hier een duidelijke oorzaak van, terwijl E&T een zeer uitgebreid assortiment van verschillende kleuren en lengtes met allerlei stekkers zoals C13, C14, C15, C19 en C20 heeft. Kijk snel op www.powercord.nl en selecteer eenvoudig de door u gewenste kleur, lengte en stekker of Ampèrage. Bestel de door u gewenste hoeveelheid. Indien u andere uitvoeringen wenst, dan bent u bij E&T ook aan het goede adres, want E&T biedt veel kabels op maat, zelfs bij vaak kleinere aantallen! Vanzelfsprekend kunnen de meeste kabels ook in LS0H uitvoering geleverd worden.

Daarnaast is het nu met de gekleurde voedingskabels gemakkelijk om overtollige power feeds te herkennen en om meer uptime te verzekeren. Door de gekleurde kabels is het makkelijker de kabels te herleiden, verkleint u de kans op fouten en daarnaast kan dit troubleshooting eenvoudiger en efficiënter maken. Dit kan door vanaf de PDU gekleurd onderscheid te maken tussen de diverse stroomverdelingspaden. De kabels zijn standaard al in de kleuren rood, blauw, wit en zwart verkrijgbaar en op voorraad. Iedere andere kleur is op aanvraag mogelijk.

Lockable voedingskabels

Lockable voedingskabels zijn naast het gebruik van gekleurde kabels voor de A en B feed aan te bevelen. Hiermee wordt voorkomen dat er tijdens werkzaamheden of vervanging van andere servers of uitbreidingen met nieuwe servers, de power kabels van al werkende servers er per ongeluk worden uitgetrokken. E&T biedt voedingskabels inclusief locking aan voor vrijwel alle bekende PDU merken zoals APC, Raritan, Servertech, Geist, Eaton en nog vele andere merken.

Zo voeren wij bijvoorbeeld de S-locking, P-locking, W-locking en de IEC-locking. Vraag voor deze of andere gewenste lockingsmogelijkheden onze technische Sales Engineers om advies. Zij helpen u graag verder met de juiste keuze. De locking is gemakkelijk te hanteren en vraagt geen extra hardware of installatiewerk. Soms kan het nog eenvoudiger en is een eenvoudige sleeve voldoende. Er zijn dan geen extra accessoires nodig en met een simpel schuifje (sleeve) is de kabel veilig gelocked.

E&T biedt kabels geschikt voor uw Data Center of ICT ruimte. Wij hanteren verschillende lengtes, kleuren en locking voor alle soorten PDU’s.

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze powercords of een advies hoe u uw Data Center kunt optimaliseren? Neem dan contact met ons op en bel +31(0)70 4141650 of klik hier voor de directe link naar de powercords.

Voorkom ongeplande stroomuitval