Webshops voor zakelijke klanten:

www.powercord.nl

We hebben voor u een speciale webshop www.powercord.nl gemaakt! Hier kunt u snel en eenvoudig de juiste powercords voor uw computers en of servers uitzoeken. Het belang van betrouwbare voeding en energievoorziening wordt nog te vaak onderschat. Spanning van operationele servers en computers vraagt al veel planning en coördinatie, maar als de spanning er ongepland af gaat, dan kunnen de gevolgen zeer groot zijn. Regelmatig starten server toch niet uit zich zelf op en moet er toch weer remote of zelfs ter plaatse een reset aan de server of computer gegeven worden. Dit kost dan toch algauw weer 10-tallen minuten tot wel meer dan een uur van de kostbare service engineer of netwerk manager. Dit staat bovenal nog los van mogelijke interne verliezen aan productieve uren, verlies aan moreel en erger nog gezichtsverlies of imagoschade bij externe klanten.

Lockable powercords

Om het bovenstaande kracht bij te zetten, heeft E&T voor diverse servers en Power Distribution Units of te wel PDU’s zogenaamde lockable powercords of voedingskabels. Of het nu om een C13, C14, C19 of C20 stekekr gaat of om een PDU van bijvoorbeeld Raritan, APC, Eaton of andere bekende merken, E&T heeft of zoekt naar passende oplossingen. Met name de tweezijdige locking, dus zowel aan de server als aan de PDU zijde zien we een grote vlucht nemen.

Top producten voor de professionals

Top producten voor professionals, dat is ons motto, want we houden bij E&T niet van half werk. We willen goed oplossingen en producten aanbieden tegen een betaalbare prijs. De producten komen uit high tech fabrieken en zijn vakkundig ontworpen door professionals. Voordat de producten de fabrieken verlaten, zijn ze aan talloze test onderworpen. Zo weet u dat u goede producten voor uw toepassing krijgt.

U selelecteert eenvoudig en snel via www.powercord.nl

U selecteert eenvoudig en snel want met onze ervaring hebben wij een aantal belangrijke en veel gebruikte zoekfilters samen gesteld. Zo bent u enkele clicks bij het juiste powercord of voedingskabel. Zo kunt u op amperage, lengte, type stekker en kleur selecteren uit meer dan 2.000 ! standaard snoeren. Daarnaast levert E&T ook nog veel powercords op maat. LS0H is op de meeste voedingskabels al mogelijk of zelfs standaard.

Wenst u meer informatie?

Kijk dan snel op www.powercord.nl en klik hier of bel ons voor maatwerkoplossingen op +31(0)704141650.

www.powercord.nl de site voor powercords en voedingskabels