Webshops voor zakelijke klanten:

Zelfstandig werkend financieel administratief medewerker (M/V)

Bij E&T werken we met plezier samen met als doel het beste resultaat te behalen. We zijn er om te ontdekken wat een klant nodig heeft en we zoeken daar samen de beste oplossing voor. We zijn informeel, georganiseerd en resultaat gericht.

Eigen initiatief, ondernemerschap, lef en humor zijn daarbij onmisbaar.

Kom jij Electronics & Telematics bv (E&T bv) ondersteunen met de financiële administratie?

Omdat onze financiële medewerker ons per 1 november gaat verlaten zijn we per direct op zoek naar Finance Professional die ons zelfstandig in de breedte als eenpersoonsfunctie gaat helpen met de (financiële) administratie. Het betreft (afhankelijk van de invulling) een functie voor ca. 20 tot 24 uur uur per week. Afhankelijk van andere specifieke kennis zijn meer uren op termijn bespreekbaar.

Dit worden je verantwoordelijkheden

Je wordt verantwoordelijk voor de uitvoering de gehele administratie van E&T. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen, zoals inkoop en verkoop. In deze functie heb je te maken met internationale leveranciers aan de ene kant en kleinere industriële bedrijven, maar ook grote multinationals, aan de andere kant. Je rapporteert aan de algemeen directeur en samen met hem ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportages. Een externe accountant verzorgt de jaarrekening.

Een uitdagend takenpakket

Voor een financiële professional is er veel te doen bij E&T. Door de omvang van de onderneming verwachten we van je dat je zelf ook operationeel en hands-on aan de slag gaat. Van het zelf voeren van de (financiële) administratie (in SAP (Business One) tot het bewaken van voorraad en debiteuren. Van het zelfstandig doen van de BTW en ICP aangiftes tot de maandrapportages en de daarbij behorende cash flow forecasts. Werkzaamheden omvatten o.a.:

– Inkoopfacturen boeken en verkoopfacturen doorboeken

– Bankmutaties en betalingen voorbereiden

– Kredietrapporten opvragen en administratief verwerken

– Journaalposten en memoriaalboekingen

– Diverse controles uitvoeren op de boekhouding

– Maandrapportages en optioneel controlling

– Facturatie en aanmaningen verzorgen

– BTW en ICP aangiftes

– Communicatie en correspondentie met collegae en klanten.

Wat maakt jou een geschikte E&T -er?

Natuurlijk heb je de juiste theoretische kennis (denk aan niveau SPD) maar vooral ook een goede praktijkervaring. Kennis van balans, Verlies- en Winstrekening is een vereiste. Ervaring met managementrapportages biedt jou meer kansen als ook ervaring in een soortgelijke functie. SAP BusinessOne ervaring is een pre, maar geen must. Leervermogen is belangrijker als ook een zelfstandig oplossend vermogen.

Je werkt weliswaar samen met een team fijne collega’s maar veel van je werkzaamheden voer je zelfstandig uit. Jij bent initiatiefrijk, pro-actief en denkt in oplossingen. Jij beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift. Goede praktijk kennis van Word en Excel is noodzakelijk. We verwachten geen 9-5 mentaliteit en betrokkenheid om zaken goed en op tijd af te ronden. We zijn een kleine MKB onderneming die zich snel aan het veranderen is en  daarom vinden wij het fijn als onze medewerkers ons helpen in dat proces van verdere professionalisering en verandering en zo verder te kunnen groeien.

Wat wij bieden

Een rol waar jij net als jouw collegae, belangrijk bent! Veel flexibiliteit in de invulling van de functie. Begeleiding in hoofdlijnen, maar altijd een persoonlijke touch. Groei en opleidingsmogelijkheden. Een goede teamsfeer en collegialiteit, waar prestatie een logisch onderdeel van is. Een goed basispakket en secundaire arbeidsvoorwaarden in een dynamisch, ambitieus en professioneel B to B bedrijf.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Werk vanuit huis mogelijkheden
 • Fietsplan
 • Pensioen
 • Flexibele werkuren
 • Vakantiegeld
 • Lunchkorting
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Reiskostenvergoeding
 • Personeelskorting
 • Budget voor professionele ontwikkeling

Parttime uren: 20 -24 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 4 of 5 dagen.

Verwachte startdatum: 19-10-2020

Interesse?

Aarzel dan niet en stuur een korte email met je motivatie naar onze algemeen directeur Martin Vlot. O ja, en vergeet uiteraard niet een recent cv mee te sturen naar m.vlot@etconenct.com. We zijn benieuwd naar je reactie en komen graag snel met je in gesprek.

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Opleiding:

 • HBO (Aanbevolen)

Locatie:

 • Rijswijk (Aanbevolen)

Taal:

 • Nederlands en Engels (Aanbevolen)

Thuiswerken:

 • Nee

Bedrijfsomschrijving

E&T is een middelgrote gespecialiseerde internationale handelsorganisatie die zich meer en meer beweegt op het snijvlak van consultancy, engineering en het snel en kwalitatief leveren van hoog kwalitatieve elektronische verbindingen en -systemen. We opereren in 4 markten:

 • de tele- en datacom industrie
 • de industriële elektronica en machinebouw
 • de verduurzamingsindustrie
 • de IoT industrie.