Webshops voor zakelijke klanten:

Maatwerk smart verlichting

Doordat E&T altijd op zoek is naar de vraag achter de vraag, komen er oplossingen tot stand waar u echt iets aan heeft. Want door met u in gesprek te gaan, wordt het probleem in kaart gebracht. Daarna kijken we als E&T team naar de best passende oplossing voor u! Zoals de Flex Safety Light.

Duurzame oplossing

Een voorbeeld van nauwe samenwerking met klanten en innovatie, is de E&T Flex Safety Light. Dit is een product wat tot stand is gekomen door nauw met de klant samen te werken. De problemen zaten niet zo zeer in het verlichten, maar meer in het sociaalmaatschappelijke vraagstuk. Hoe kunnen steden veiliger en duurzamer worden?  Flexibele en energiezuinige verlichting helpt hierbij.

E&T is een sparringpartner voor zowel de klant als de leverancier. Intensief contact met beide partijen is dus noodzakelijk. Ronald van der Stap, Manager Operations bij E&T vertelt:

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Door de goede samenwerking komen we tot een oplossing die echt werkt!

E&T kijkt naar zaken als het productieproces, de kwaliteit, onderhoudskosten en eventuele ontwikkelingen in de markt. Is het product over tien jaar nog steeds een goede oplossing? Ronald legt uit:

Als we samen tot resultaten komen, vallen de puzzelstukjes ineens in elkaar. s ‘Nachts werd er vaak afval gedeponeerd naast de ondergrondse afvalcontainers. Iets wat voor veel irritatie zorgde voor de buurtbewoners.

Smart

E&T liet uiteindelijk de E&T Flex Safety Light ontwikkelen. Flex staat voor verplaatsbare ledverlichting . De verlichting is dus flexibel in te zetten! De klant kan ervoor kiezen om de verlichting in te zetten waar nodig en deze naar wens te verplaatsen.

De energiezuinige ledverlichting maakt gebruik van zonne-energie en een geïntegreerde accu. Hierdoor werkt de verlichting ook s ‘nachts als er mensen in de vooraf bepaalde zone komen. De systemen zijn klantspecifiek en per project in te stellen. Zo kan de tijd en de dimstand ingesteld worden.

E&T levert diverse varianten, afgestemd op uw situatie. Slim en energiezuinig maatwerk!

Ronald sluit enthousiast af:

Op deze manier wordt men ontmoedigd om afval naast de containers te dumpen, omdat het licht aangaat als er iemand passeert. Het is een oplossing voor een veelvoorkomend probleem én energiezuinig!

Bekijk hieronder de film van de Flex Safety Light:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de E&T Flex Safety Lights? Neem contact op, de adviseurs van E&T vertellen u het graag!

Maatwerk smart verlichting