Energieverbruik analyse en energiemonitoring

E&T is oprecht geïnteresseerd om uw energieverbruik te helpen verlagen. Zo kunnen wij door middel van energi verbruik analyse en energiemonitoring uw energie verbruik p een effectieve manier voor u in kaart brengen. Dit kan als momentopname of op een structurele manier.

Energiemonitoring

Energie besparen en het verminderen van de CO2 footprint is steeds vaker een management c.q. directie thema. De ISO50001 is een norm die dit in de praktijk brengt. E&T biedt deskundigheid en systemen om uw elektriciteit, gas licht en water en desgewenst afvalstromen in kaart brengen. Zo kunnen wij met onze energiemonitoring systemen dit op één of meerdere locaties voor u in kaart brengen en houden. U ziet dan 24 uur per dag tot op de minuut, indien gewenst, niet alleen uw verbruik, maar ook de kwaliteit van de aangeleverde kwaliteit of de door u veroorzaakte vervuiling van blindvermogen, worden haarfijn door de systemen geregistreerd en in kaart gebracht.

Duidelijke rapportage

Omdat de systemen ook systematisch duidelijke en diverse soorten rapportage bieden, is een dergelijk E&T power management systeem een ideaal tool om uw energie te monitoren en hier beleidsmatig doelstellingen aan te koppelen. Hierdoor kunt u uw bedrijf de energiekosten verder in te perken of anders te gaan gebruiken.

Energie opslag en peak shaving

Indien er grote pieken en dalen in verbruik zijn, dan zijn er wellicht kansen op d.m.v. energie opslag flinke winsten te behalen en eventuele pieken door middel van peak shaving te verminderen.

Wenst u meer informatie over energieanalyse of energiemonitoring?

Indien u meer informatie over energie analyse of energiemonitoring wenst, klik dan hier.

 

 

Neem contact op!Snel contact?
Belangrijke pagina’s
E&T nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!