Webshops voor zakelijke klanten:

E&T helpt Groningen met infraroodverwarming

01-13-2018 - Nieuws

E&T helpt Groningen met infraroodverwarming, aangezien infraroodverwarming in veel situaties een veel energiezuiniger alternatief is dan met aardgas te verwarmen. Laten wij onze Groningers nog langer verder in de grond zakken en wachten tot het alleen maar erger wordt en hun huizen vol met scheuren tot letterlijk waardeloze en gevaarlijke woningen devalueren? Of gaan wij nu zelf ook actie nemen van uit het bedrijfsleven en particulier?

Veel warmteverlies in fabrieken

Er is nog veel warmteverlies in gebouwen omdat veel gebouwen en fabrieken ooit ontworpen zijn, toen energiediscussies nog helemaal niet actueel waren. Hoge hallen, enkel glas en stalen en slecht geïsoleerde plafonds zijn zelfs vandaag nog steeds geen uitzondering. Maar ook nieuwere bedrijfs- en magazijnruimten en ook werkplaatsen worden nog steeds zeer oneconomisch verwarmd met aardgas. Gasgestookte heaters hangen vaak boven in aan hoge plafonds. Samen met grote ventilatoren moeten zij zorgen dat de ruimtes verwarmd worden, terwijl het grootste deel van de ruimte letterlijk uit lucht bestaat en niet uit mensen of te bewerken machines of objecten. In combinatie met grote en hoge deuren, die vaak openstaan, vliegen de euro’s en de verwarmde lucht letterlijk de deur uit.

Ook in gebouwen kan er veel verbeterd worden

Ook in gebouwen kan er veel verbeterd worden. Slechte isolatiewaardes van wanden, vloeren en plafonds zorgen voor veel verliezen. Maar ook glazen puien, door architecten ontworpen hoge ruimtes en tochtige ruimtes geven veel energieverlies en koude klachten. Daarnaast zijn recepties en balies ook vaak een bron van koude problemen.

Talloze referenties

E&T heeft talloze referenties en voorbeelden van duurzame infraroodprojecten. Zowel in fabrieksruimten, kantoren en zorg instellingen. Maar ook in dierentuinen, kerken, werkplaatsen en recepties wordt de infraroodverwarming van E&T gebruikt. Vraag nu hier meer informatie aan! Help onze Groningers ook door Nederland zonder aardgas te verwarmen en infraroodverwarming te gaan gebruiken. U kunt ons ook bereiken op +31(0)70 4141650.

Januari korting

Indien u nu in januari 2018 infraroodproducten aanvraagt en bij E&T koopt, dan kunt u 10% extra januari korting ontvangen! Klik nu hier!

 

E&T helpt Groningen met infraroodverwarming