Webshops voor zakelijke klanten:

Kabel assemblage bedrijven

E&T werkt met toonaangevende kabel assemblage bedrijven samen. Door met u samen te werken, onderzoeken wij uw wensen en specifieke eisen. Hierdoor krijgen wij inzicht waaraan uw toekomstige machines of apparaten dienen te voldoen. Samen met onze high tech en gespecialiseerde kabel assemblage bedrijven richten wij ons vooral op de hoogwaardige en kwaliteitsbewuste industriële klanten. De klanten van E&T voor kabel assemblage bevinden zich bijvoorbeeld in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en andere landen in Europa, Azië en de Verenigde Staten van Amerika.

E&T is expert op het gebied van maatwerk kabel assemblies

E&T is expert op het gebied van maatwerk kabel assemblies.  Doordat E&T diverse experts op het gebied van ontwerp, productie en kwaliteitscontrole heeft, bieden wij vrijwel altijd passende oplossingen voor onze professionele klanten. Dat doen wij al meer dan 70 jaar. Juist met onze expertise onderzoeken wij samen met onze klanten en toeleveranciers de best mogelijke en betaalbare kabel assembly oplossingen.

Veelzijdige samenwerking

Wij werken met 10-tallen kabel assemblage bedrijven samen en daarom kunnen wij  door de vele verschillende expertises perfect inspelen op uw maatwerk wensen.Soms lijkt het namelijk voor buitenstaanders zo eenvoudig, maar er komt heel wat specialisme bij kijken om een kabel assembly aan alle eisen te laten voldoen. Denkt u maar eens aan het MICE principe volgens de TSB 185. Dat wil zeggen eisen op het gebied van mechanica, impact, chemische en klimatologische en elektrische prestaties. Dit omvat hiermee alle eigenschappen waartegen een kabel assemblies bestand dienen te zijn of aan moeten voldoen.

Wij werken voor allerlei industriële bedrijven

Wij werken voor allerlei industriële bedrijven en ontwerpen voor talloze verschillende toepassingen. E&T ontwerpt speciale maatwerk kabels. In het bijzonder biedt ons kabelassemblage specialisme ons de mogelijkheid om de behoeften van onze klanten te vertalen naar hoogwaardige signaalkabels. Daarnaast leveren wij ook voedingskabels of combinaties van signaal en voeding kabels of industriële kabel assemblies en kabelbomen op maat. Zo maken wij kabel assemblies en kabelbomen voor de bedrijven die industriële en/of consumenten elektronica maken. Daarnaast leveren wij  kabel assemblies voor onder andere

 • meet- en regeltechniek,
 • telecommunicatie,
 • datacommunicatie,
 • machinebouw,
 • robotica,
 • medische industrie,
 • audio en video,
 • voedingsmiddelen industrie
 • Verpakkingsindustrie
 • grafische industrie
 • hoogwaardige machinebouw.

Industriële en internationale standaarden

Onze klanten zijn vaak internationaal georiënteerd. Daarom moeten wij vooraf nadenken over hun markten en mogelijke toekomstige afzetmarkten. Denk bijvoorbeeld aan UL, R0HS, Reach en CE. Dit bepaalt bijvoorbeeld aan welke eisen en industriële en internationale standaarden de kabel assemblies en andere producten voor uw toepassing van E&T dienen te voldoen.

Wilt u meer weten over onze expertise?

Indien u meer wilt weten over de expertise van E&T, dan kunt u hier contact met ons opnemen. U kunt ons ook op +31(0)70 4141650 bellen, dan helpen wij u graag verder met onze maatwerk oplossingen op het gebied van kabel assemblies, industriële elektronica, ICT en IoT oplossingen.