Webshops voor zakelijke klanten:

Kabels op maat bij E&T

Zoekt u kabels op maat voor landbouwkassen, landbouwmachines of andere agrarische apparatuur? Vraag dan hier een offerte op. Want E&T is specialist in het ontwerpen en fabriceren van kabels op maat en kabelassemblies.

Voor klanten in de industrie, elektronica, telecom, e-mobility en medische toepassingen

E&T bestaat al ruim 75 jaar. Met zoveel ervaring heb je al heel wat gezien. Zeker omdat E&T werkt voor klanten in de industrie, elektronica, telecom, e-mobility en medische toepassingen. En iedere markt heeft zo zijn eigen behoeften en standaarden. E&T sluit daar echter met haar ervaring gemakkelijk op aan. Vanzelfsprekend met een maatschappelijk verantwoordelijk kijk op de wereld vanuit haar MVO beleid.

IPC620, CE, UL en ISO9001 en meer..

Met name westerse fabrikanten moeten zich onderscheiden door high tech apparatuur . Daarnaast moet die apparatuur innovatief, vooruitstrevend en aan de hoogste standaarden voldoen. Zo produceren onze fabrieken volgens de IPC620 om te zorgen dat iedere verbinding volgens strakke richtlijnen gemaakt en gecontroleerd wordt. Vanzelfsprekend voldoen de kabelassemblies aan de CE normen. Indien u uw producten ook naar de USA of Canada exporteert, dan dienen de producten in de machines en die daar aan vast zitten, ook aan de UL certificering te voldoen. E&T heeft al decennia haar eigen ISO9001 certificaat, maar stelt als voorwaarde aande fabrikanten waar zij mee werkt, dat die ook o.a. een ISO9001 en liefst nog een ISO14001 certificaat hebben. Daarmee is er in ieder geval een solide basis om te zorgen dat  E&T en haar toelveranciers processen pro-actief borgen  om een constante kwaliteit te kunnen leveren.

Wenst u meer informatie over kabels op maat bij E&T?

Indien u meer informatie over kabels op maat wenst of een offerte wenst, neem dan hier contact met ons op of bel +31 (0)704141650.