Webshops voor zakelijke klanten:

Kunstzinnige infrarood verwarming

10-09-2017 - Nieuws

Comfort en kunst

Verwarming kan ook als kunstzinnige infrarood verwarming door E&T geleverd worden. Zo combineer E&T comfort en kunst. Naast de kantoor- terras en industriële verwarming heeft E&T ook een uitgebreid assortiment van moderne stijlvolle en kunstzinnige design infrarood panelen. Ze kunnen als een soort schilderij aan de wand of plafond geplaatst worden. Hierdoor geven zij niet alleen extra kleur aan uw werkplek, kantoor of receptie, maar ook comfortabele warmte!

Ruime keuze en naar eigen ontwerp

Naast talloze abstracte en figuratieve designs is het ook mogelijk om foto’s of eigen ontwerpen aan te leveren, welke wij dan op uw paneel aanbrengen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een bedrijfsfoto of een eigen foto aanleveren, waardoor u letterlijk persoonlijke warmte uitstraalt of ontvangt. De panelen zijn in diverse maten leverbaar en zullende komende maanden op onze website getoond gaan worden. U kunt echter al direct met onze adviseurs contact opnemen voor persoonlijke toelichting.

Voor in kantoor en de receptie

Infrarood verwarming wordt steeds bekender en vaker toegepast. Vrijwel ieder goedlopend terras maakt er gebruik van, maar velen weten niet dat infrarood verwarming een heel interessant alternatief voor de gasgestookte CV installaties in huizen en kantoren is. Met de artistieke infrarood panelen, kunt u nu uw kantoor en bijvoorbeeld receptie snel en kosten efficiënt verwarmen. Verder heeft E&T ook kleine paneeltjes die slechts 100 Watt gebruiken en het zelfde effect hebben als de bekende elektrische kachels die wel 2.000 Watt gebruiken. We leggen u graag uit hoe dat komt. Wij kunnen met veel minder energie het zelfde comfort met onze infrarood verwarming realiseren. Snel en eenvoudig!

Wenst u meer informatie over kunstzinnige infraroodverwarming?

Wenst u meer informatie over kunstzinnige infraroodverwarming?  Direct een offerte aan te vragen? Of heeft u eerst nog andere vragen? Neemt u in dat geval dan contact met ons op en bel nu +31(0)704141650 of klik hier.

 

Kunstzinnige infrarood verwarming