Webshops voor zakelijke klanten:

Maatwerk kabelassemblies

02-18-2018 - Nieuws

U weet het wellicht nog niet, maar maatwerk kabelassemblies zijn van essentieel belang voor een betrouwbare werking van machines en apparaten. De eisen aan machines en apparaten worden steeds hoger. Dit terwijl de operationele beheerskosten verder geoptimaliseerd en vaak verlaagd moeten worden. Daarnaast wordt de beschikbare ruimte in apparaten vaak als maar minder, wat betekent dat kabelbomen precies op maat gemaakt moeten worden.

Hogere eisen aan de betrouwbaarheid

Er worden steeds hogere eisen aan de betrouwbaarheid gesteld. Daarnaast zijn RoHS en Reach inmiddels vrijwel overal van toepassing. Juist deze wedstrijd gaan we bij Electronics & Telematics (E&T) graag aan. Met onze engineering en quality control afdeling, houden bewaken we het proces. Van inventarisatie, pre-engineering, prototyping, procesbeschrijving en productdocumentatie houden we de zaken prima op orde. En na de formele introductie bewaken wij de KPI’s m.b.t. de betrouwbaarheid. Vanuit onze fabrieken tot aan een betrouwbare en tijdige levering aan uw interne of externe productie afdeling.

Industriële machinebouwers en professionele elektronica

E&T ontwerpt en levert aan industriële machinebouwers en professionele elektronica productiebedrijven. We kunnen vrijwel alle connectoren en kabels ontwerpen, maken en of assembleren. Dit kan omdat we vaak voor ieder toepassingsgebied wel specialistische fabrieken als zakenpartner hebben. Gaat het om voedingen, signalen of informatieoverdracht? Geen probleem bij E&T! Ons klantenbestand varieert van bedrijven die kopieerapparatuur, automotiv, medische en proces apparatuur maken. Maar ook in landbouwapparaten en informatieverwerkende of communicatieapparatuur zijn onze kabelassemblies wereldwijd terug te vinden. Soms van éénvoudige kabels en connectoren die tot een assembly verwerkt moeten worden. Ook zeer complexe veel eisende en hoogwaardige kabelassemblies behoren echter tot de expertise van ons. E&T sluit hiermee naadloos aan op de wensen van haar klanten en is hiermee een logisch en kosten besparend verlengstuk van uw eigen productieomgeving.

Wereldwijde leveringen

Waar en aan wie u de producten afgeleverd wenst te hebben, dat maakt voor ons niet uit. Wereldwijde leveringen zijn voor ons dagelijkse activiteiten, want E&T levert niet alleen in de Benelux, maar wereldwijd. We besteden veel tijd aan het maken van goede en duidelijke afspraken. Zo komen wij onze beloftes na en kunt u op onze wederzijds gemaakte afspraken vertrouwen.

Wenst u meer informatie?

Indien u meer informatie wenst, dan kunt u ons per telefoon bereiken op +31(0)704141650. U kunt ook hier klikken om uw vraag schriftelijk te stellen. Daarnaast kunt u ook chatten met onze organisatie via onze website.

Wenst u meer informatie over onze andere producten?

Kijkt u dan gerust op één van onze websites:

www.etconnect.com

www.shop.etconnect.com

www.powercord,nl

www.pdusshop.nl

Maatwerk kabelassemblies