Webshops voor zakelijke klanten:

Met vlag en wimpel door de ISO 9001 audit

06-18-2016 - Nieuws

Ook dit jaar kwam E&T met vlag en wimpel door de ISO 9001 audit. Op 26 mei is E&T werd E&T namelijk weer door het externe bedrijf SGS getoetst voor haar ISO 9001 certificering. Vorig jaar werd E&T al tot 2018 gecertificeerd. Een vast onderdeel van de bewaking van de kwaliteit is de jaarlijkse externe audit. Kwaliteit staat bij E&T bovenaan in de bedrijfsvoering. We zoeken persoonlijke benadering met onze klanten. Alleen dan kunnen we uw wensen echt goed begrijpen.

Een extra aanvulling

Dit is een aanvulling op de diverse interne en externe audits die E&T binnen haar eigen organisatie en bij haar toeleveranciers uitvoert.

Ook dit keer werden diverse afdelingen, MT leden en de directie op de processen, doelstellingen en resultaten geaudit. E&T kwam er weer met vlag en wimpel door!

Dit is echter niet het moment om achterover te leunen. Integendeel, we hebben voor het komende jaar mooie doelen gesteld. Zo zal de website een belangrijke bijdrage leveren aan het uitdragen van de kennis en kunde van E&T. Wilt u meer weten wat E&T voor u kan betekenen? Klik dan hier om contact op te nemen met een van onze adviseurs.

We willen verder en zijn ambitieus. E&T is: Always improving.

Met vlag en wimpel door de ISO 9001 audit