Webshops voor zakelijke klanten:

Nieuwe MPO fiberoplossingen voor Colocaties en ICT ruimtes

09-04-2016 - Nieuws

E&T heeft nu nieuwe MPO fiberoplossingen voor Colocaties en ICT ruimtes. Wellicht herkent u deze situatie. Als Colo moet u zo efficiënt mogelijk de verbindingen van de meet-me room naar uw klanten kasten brengen en zorgen dat de ruimte zo optimaal mogelijk gebruikt wordt. Regelmatig gaat het bij dergelijke verbindingen tussen de meet-me room en de klantlocatie maar om een paar aansluitingen per klant. Soms betreft het ook nog een paar koperverbindingen. En u en uw klant willen graag ook nog een overzicht en liefst een dedicated en separaat beschermde verbindingen hebben, met zo min mogelijk kans op uitval.

Hybride en gescheiden MPO en koper circuits in één paneel!

E&T heeft nu voor u hybride en gescheiden MPO en koper circuits gebaseerd op een universeel systeem in het assortiment. D.m.v. uitwisselbare en modulaire SC- MPO of LC-MPO modules en cat. 6 en 6A modules, kunt u nu met een universeel systeem de verbindingen tussen de meet-me room en de klant locatie snel en efficiënt leggen, monteren en onderhouden. Daarnaast zorgt E&T ook nog voor de prefab koper en glasvezelbekabeling en de patch cords op iedere gewenste lengte. Vanzelfsprekend zijn deze of andere oplossingen van E&T in iedere ICT ruimte toepasbaar.

 

U verkrijgt hiermee de volgende voordelen:

  • Snel en gemakkelijk installeerbaar,
  • Lagere installatie en onderhoudskosten,
  • Efficiënter ruimte gebruik in de meet –me room en in de klantkast
  • Flexibiliteit en modulair uitbreidbaar
  • Minder kans op storingen tijdens onderhouds- en mutatiewerkzaamheden.

E&T werkt met diverse A merken samen visit here. Kwaliteit is dus verzekerd en dat tegen goede prijzen en perfecte service. Neem hier contact met ons op of chat voor nadere vragen.

Nieuwe MPO fiberoplossingen voor Colocaties en ICT ruimtes