Webshops voor zakelijke klanten:

Nu ook LEGRAND PDU’s bij E&T

07-21-2017 - Nieuws

Nu ook LEGRAND PDU’s bij E&T! Wij breiden namelijk de keuze aan PDU’s nu uit met het assortiment van LEGRAND. Naast de slimme metered en / of switched PDU’s van Raritan, komen er diverse 1- en 3 fasen in 16 en 32 Ampère PDU’s van LEGRAND bij.

Betaalbare 10”en 19” versies

Voor kleine installaties thuis of in winkels zijn er nu de 10” uitvoeringen beschikbaar. Voor de grotere installaties zijn 19” uitvoeringen tot 20 outlets beschikbaar. Deze PDU’s zijn leverbaar met diverse Europese stekkerkeuze mogelijkheden. De 19” uitvoeringen zijn beschikbaar in horizontale en verticale versies, de zogenaamde Zero-U varianten. Belangrijk te vermelden bij het PDU assortiment van LEGRAND is dat de prijzen van deze PDU serie uitermate interessant voor u zijn. Dit komt door de selectieve en modulaire keuze in het assortiment van LEGRAND.

Cord Locking Systeem

Innovatief is het Cord Locking Systeem. Hiermee wordt voorkomen dat de power cords ongepland uit de PDU getrokken kunnen worden, zoals bijvoorbeeld tijdens onderhoudswerkzaamheden, ICT migraties en vervanging van servers. Hierdoor zou dan de spanning bij de andere servers ongepland onderbroken kunnen worden. Een ongewenste en zelfs in steeds meer gevallen een onacceptabele situatie voor ICT eindgebruikers en systeembeheerders. LEGRAND heeft hier met het Cord Locking Systeem een perfecte en betaalbare oplossing voor ontwikkeld, die nu standaard is bij dit assortiment. En met de oranje knop kunt u de power cords er zelf eenvoudig loskoppelen als u het wel wenst!

Maatwerk series en configuratie service van E&T

Naast de diverse standaard beschikbare metered PDU’s van PDU’s, biedt E&T u exclusief voor u de mogelijkheid om op maat PDU’s samen te stellen uit diverse building blocks. E&T biedt u deze unieke service en producten exclusief aan. Zo kunnen wij naar uw specifieke wensen binnen 2 weken maatwerkoplossingen leveren. Binnen een paar uur hebben wij de versie samengesteld, zodat u direct verder kunt met het ontwerp en de bouw van uw ICT, server of Data Center ruimte.

Hot swappable de overspanningsbeveiliging vervangen

Hot swappable de overspanningsbeveiliging vervangen, dat is tenslotte ook nog een belangrijke feature dat het LEGRAND PDU assortiment biedt. Zo kan de overspanningsbeveiliging vervangen worden, terwijl het main circuit zorgt dat de servers gewoon door blijven draaien.

Metering mogelijkheden

De PDU’s bieden mogelijkheden om inlet metingen te doen op stroom, spanning en vermogen. Zo kunt u snel overzicht verkrijgen van de situatie per datakast.

Overige PDU’s en power cords

E&T biedt naast het PDU assortiment van LEGRAND ook het volledige assortiment van Raritan en eenvoudige spanning sloffen en power cords aan via andere websites en webshops aan.

Wenst u meer informatie over PDU’s en / of power cords?

Indien u meer informatie over PDU’s en / of Power cords of andere telecom en / of data center producten en oplossingen wenst, dan kunt u hier contact met ons opnemen of ons bellen op nummer +31(0)70 4141650.

Nu ook LEGRAND PDU’s bij E&T