Webshops voor zakelijke klanten:

Oude zonnepanelen laten verwijderen door E&T

Steeds vaker zal de vraag gaan komen; “ Hoe kan ik oude zonnepanelen laten verwijderen?” E&T kan u helpen met het laten verwijderen van oude zonnepanelen. Dit gebeurt dan met gecertificeerde verwerkingsbedrijven, zodat dit op een maatschappelijk verantwoorde wijze gebeurd.

Professioneel verwijderen

E&T staat garant voor het professioneel verwijderen van oude zonnepanelen en het onderconstructiemateriaal. Want ook tijdens het verwijderen kan er natuurlijk nog van alles fout gaan. De dakbedekking of de dakpannen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk beschadigd raken tijdens het demontagewerk van de constructie. Panelen kunnen van het dak vallen na het losmaken. Het transport naar beneden en naar het verwerkingsbedrijf dient ook vakkundig te gebeuren. Kortom er komt toch nog heel wat bij kijken om uw oude zonnepanelen vakkundig en volgens de wettelijke eisen te laten verwijderen. Want terwijl particulieren deze bij de gemeentewerf kunnen brengen, dienen zakelijke zonnepanelen officieel afgevoerd en gerecycled te worden. Laat u daarom door de professionals van E&T adviseren en helpen.

Natuurlijk regelt E&T ook graag weer nieuwe zonnepanelen

Het is bijna een logische stap. Als de oude zonnepanelen verwijderd zijn, dan zijn nieuwe zonnepanelen vaak een logische vervolgstap. Natuurlijk regelt E&T ook graag weer nieuwe zonnepanelen. E&T brengt uw wensen en mogelijkheden voor u prima in kaart. We kijken hierbij naar de technische en financiële aspecten, zodat u een goed overzicht krijgt van de mogelijkheden en de benodigde investering en terugverdientijd.

Wenst u meer informatie over het verwijderen van oude zonnepanelen?

Indien u meer informatie over het verwijderen van oude zonnepanelen wenst, dan kunt u ons direct bellen op +31 (0)70 41416050 of u als u hier klikt dan nemen wij contact met u op.