Webshops voor zakelijke klanten:

Speciale 3 en 4G, WiFi en DAS antennes op maat

09-14-2017 - Nieuws

Veel klanten kennen inmiddels de speciale 3 en 4G, Wifi en DAS antennes op maat ontworpen door E&T. Ze worden ingezet voor speciale evenementen, terreinen, tunnels, stations, stadions, musea, campi, recreatieparken en gebouwen.

Moeilijke omgevingsfactoren

Moeilijke omgevingsfactoren zijn de uitdaging voor E&T. Daarom is antenne ontwerp en het berekenen van de dekking en maken van een RF planning is een specialistisch vak. E&T heeft al 40 jaar coaxiale netwerk ervaring en sinds ruim drie jaar adviseert en levert E&T speciaal ontworpen 3 en 4G, Wifi en DAS antennes op maat. Dit kunnen multibeam en multiband antennes zijn. Beschikbare ruimte, maten en gewichten, windload, als ook de antennepatronen, gain en PIM zijn belangrijke criteria bij het ontwerp van de antenne. E&T speelt hier perfect op in en kan snel maatwerk leveren.

 

Andere diensten en RF componenten

Naast allerlei soorten en uitvoeringen van antennes levert E&T ook andere diensten en RF componenten. Zo adviseert E&T en kunnen wij zorgen voor RF engineering capaciteit, on site support en ombouw en upgrade projectbegeleiding. Verder levert E&T maatwerk antennekabel en jumpers, combiners, (D)TMA’s, splitters, tappers. mixers en antenne kabels, zoals 7/8 * en ½” kabels en N, 7/16 en 4.3/10 connectoren en aardingsmaterialen.

 

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie in onze speciale antenne oplossingen? Neemt u dan hier contact met op ons of bel +31(0)704141650.

Maandelijks zijn er noviteiten bij E&T. Bel ons of check onze site

 

Speciale 3 en 4G, WiFi en DAS antennes op maat